Kenttämestarin tilannekatsaus 24.7.2011

Uusi kenttä:

 

Uuden kentän avajaisiin on tätä kirjoittaessani aikaa 5 päivää. Tilanne uuden kentän osalta näyttää positiiviselta. Lyöntipaikat ja viheriöt ovat hyvässä kunnossa. Ottaen huomioon kevään lähtötilanteen ja sen, että lyöntipaikoilla ja viheriöillä oleva heinä on vasta muutaman kuukauden ikäistä.. Väylillä ja lähestymisalueilla on vielä paikkoja, joissa ei ole viherpeitettä. Nämä alueet kuitenkin umpeutuvat ja menevät parempaan suuntaan päivä päivältä.

 

Vanha kenttä:

 

Vanhan kentän Viheriöt kokivat noin 2 viikkoa sitten todella ikävän lannoitteesta johtuvan polttovaurion. Viheriöt elpyvät nyt kovaa vauhtia ja näyttävät päivä päivältä paremmilta.

Väylät, lähestymisalueet ja lyöntipaikat ovat vanhalla puolella ihan mukavassa kunnossa.

 

 

Viikolla 30 kenttää viritellään kilpailukuntoon avajaiskilpailua varten.

Kentällä on paljon koneita liikkeellä aina aamusta iltaan saakka. Toivon pelaajilta ymmärrystä kentänhoitoa kohtaan. Käyttäydytään kentällä asiallisesti ja vältetään kaikki vaaraa aiheuttavat tilanteet kentänhoitoa kohtaan. Viheriöitä harjataan ja pystyleikataan ainakin kahtena päivänä viikolla 30, jolloin lippu siirretään väliaikaisesti lähestymisalueelle.

 

Peruskorjaukset:

 

Elokuun ensimmäisellä viikolla aloitamme puttiviheriön peruskorjauksen.

Puttiviheriön pinta kaivetaan auki ja puttiviheriö muotoillaan uudelleen.

Näin ollen puttiharjoitukset puttiviheriöllä ovat tältä kaudelta ohi.

Aloitamme peruskorjauksen hyvissä ajoin, näin saamme varmasti uudet puttiviheriölle tehtävät kylvöt nousemaan hyvissä ajoin ylös ennen talven tuloa. Hyvin juurtunut heinä talvehtii huomattavasti paremmin ja varmemmin, kuin lyhyeksi ja hennoksi jäänyt heinän taimi.

Näillä toimenpiteillä uskon, että meillä on ensi kesänä upeakuntoinen uuden ilmeen nähnyt puttiviheriö klubin välittömässä läheisyydessä.

 

 

Toivotan kaikki osakkeenomistajat ja kaikki muutkin golfia rakastavat ihmiset pelaamaan ja nauttimaan upeista golfelämyksistä Rovaniemen uudelle hienolle 18- reikäiselle golfkentälle.