Talkookutsu 7.10.2011 / Kenttämestarin tiedote

 

Arvoisat pelaajat, Golfkausi alkaa vedellä viimeisiään tämän vuoden osalta. Jokainen kenttää viime päivinä kiertänyt on varmasti huomannut, että uuden puolen väylillä on kohtalaisen massiivinen salaojitus käynnissä. Salaojat väylille alkaa olla kaivettu ja ensi viikolla aloitamme salaojien putkitukset,täytöt ja kylvöt. Salaojien putkitus ja täyttöhommaan tarvitsisimme kipeästi teidän pelaajien apua.

Olisi erittäin tärkeää saada salaojat putkitettua,täytettyä ja kylvettyä tälle syksyä. Jos työt jääväät ensi kevääseen, se sitoo ison määrän henkilökuntaamme. Tällöin emme pysty panostamaan riittävän suurilla resursseilla itse kentän pelikuntoon saattamiseen ja tämä varmasti näkyy kentän heikompana kuntona keväällä.

Aloitamme työt Maanantaina 10.10.2011 klo 8:00 kokoontuminen ketunpesälle (säävaraus jos aamulla maa kuurassa työt aloitetaan klo 10:00). Toivotaan runsasta osanottoa.

Tiedustelusoitot suoraan minulle.

 

Terveisin

 

Kenttämestari

Aarni Härkönen

040-5477 091

 

Lisäksi tiedote kentänhoidosta : Greenit holkitetaan 10.10. 2011  alkavalla viikolla