Talvigolfkenttä avataan maanantaina 6.2. uudessa ympäristössä

Poikkeuksellisten jääolosuhteiden vuoksi talvigolfkenttä on tänä vuonna rakennettu Ounasvaaran Golfpuistoon. Kenttä on entiseen tapaan 9-reikäinen ja sen suunnittelusta ja rakentamisesta ovat vastanneet Aarni Härkönen, Pekka Siltala ja Kari Kaihua. Ensimmäisen väylän tiiauspaikka on aivan klubin pysäköintipaikan läheisyydessä ja viimeiseltä valkiolta pääsee helposti Golfklubin tiloihin, jotka pyritään avaamaan pelaajien käyttöön. Myös jonkinlaista kioskitoimintaa ja nuotiopaikka järjestetään ainakin kilpailupäivinä.

ArG:n jäsenenä pääset pelaamaan maksamalla kausimaksun 15 euroa – muut hinnat löytyvät valikosta PALVELUT.

Tervetuloa nauttimaan talvigolfista ja kevätauringosta Ounasvaaran hankien keskelle!