Alkukauden kisatuloksia

Vaikka oma kenttämme on ollut auki vasta pari päivää, on kilpailukausi etelämpänä jo täydessä vauhdissa. Myös ArG:n jäsenet ovat osallistuneet ahkerasti kevään kilpailuihin.

Junioripelaajien Alue Tour pyörähti käyntiin pohjoisen alueen osalta Kauhajoella Botnia Golfin kentällä 20.5. Rovaniemeltä oltiin liikkeellä peräti seitsemän pelaajan voimin. Parhaiten onnistuivat Timo Hirvisalo ja Ville Alenius sijoittuen hienosti jaetulle 5. sijalle tuloksella 82. Myös Eetu Pussinen, Juho Väänänen, Juhani Vanhatapio, Mikko Saviaro ja Tony Niemelä avasivat kilpailukautensa.
Timo Hirvisalo osallistui toukokuun viimeisenä viikonloppuna Finnair Junior Tourin osakilpailuun Siuntiossa Pickala Golfin kentällä. Timo pelasi kovatasoisessa kisassa ajankohtaan nähden hyvin (82-78) ja kolme kuukautta talven aikana Espanjassa viettäneen pelaajan otteita kannattaa kesän aikana seurata tarkasti.

Vanhemmista pelaajista Hannu Ylinenpää aloitti Mid Tourin Meri-Teijossa. Kahden kierroksen kilpailussa Hannu pelasi tulokset 81 ja 79 sijoittuen sijaluvulle 23. Kauden avauspisteet on otettu!
Juhani Tervonen sijoittui toukokuun alussa Finnish Senior Tourin karsintakilpailussa hienosti toiseksi (80) ja lunasti pelioikeuden FST:n kiertueelle kaudelle 2012. Ensimmäisessä osakilpailussa Peuramaalla Juhani pelasi tuloksen 87.

Pohjois-Suomen mestaruudesta pelataan jälleen tänä kesänä kolmen osakilpailun sarja. Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kiertue aloitettiin Kalajoella ja 27 osallistujan joukossa oli peräti yhdeksän ArG:n jäsentä. Parhaiten onnistui Hannu Ylinenpää, joka sijoittui toiseksi jääden Oulun Juha Jaakko Pesosesta neljän lyönnin päähän tuloksella 81. Alkukauden kunnossa olleella kentällä kymppisakkiin sijoittuivat myös Mika Törmänen (83), Timo Hirvisalo (84) ja Ilkka J. Ikäheimo (87).

Kesän aikana kilpailujen tuloksia päivitetään näille sivuille noin kerran kuukaudessa. Tarkemmin valtakunnallisia kiertueita voi seurata golf.fi-sivustolla KILPAILE-valikossa.