Tuloksia kesän kilpailuista

Kilpailukausi on jatkunut kiivaana koko kesän – tässä lyhyt yhteenveto ArG:n jäsenten saavutuksista eri kilpailuissa.

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna pelattiin junioreiden Aluetourin osakilpailu Kalajoella. Rovaniemen pojista parhaiten onnistui Timo Hirvisalo (84 lyöntiä), joka sijoittui 13:ksi. Myös Eetu Pussinen (87), Ville Alenius (87) ja Juhani Vanhatapio (88) olivat 20 parhaan joukossa.
Aluetour jatkui Paltamossa juhannusviikolla 19.6. Seurastamme oli mukana kuusi pelaajaa, joista parhaiten onnistui jälleen Timo Hirvisalo. Tulos 83 riitti tällä kertaa sijalle 12.
Timo osallistui myös 21-vuotiaiden poikien reikäpelin SM-kilpailuihin Salossa heinäkuun alussa. Kovatasoisessa kisassa matka päättyi tällä kertaa karsintaan – varsinaiseen kilpailuun pääsemiseksi olisi tarvittu viisi lyöntiä parempi tulos.
Vierumäellä järjestettyyn Finnish International Junior Championship-kilpailuun ArG:n junioreista pääsi mukaan Eelu Lempinen 14-vuotiaiden poikien sarjaan. Kolmen tasaisen kierroksen (80-83-81) jälkeen Eelu sijoittui hienosti sijaluvulle 21.

Finnish Senior Tourin osakilpailussa kesäkuussa Aulangolla Juhani Tervonen oli heikon ensimmäisen kierroksen johdosta vasta 66. sijalla.
Ikäluokkansa (M55) lyöntipelin SM-kisoissa Porissa kesäkuun lopussa Juhani pelasi sitten paremmin. Hän selvitti cutin ja pelasi kaikki kolme kierrosta hienosti kierrostulosten ollessa 83, 80 ja 79. Lopputuloksissa Juhanin nimi löytyy riviltä 24. Kisaan lähti mukaan kaikkiaan 132 pelaajaa, joten Jussin suoritusta voidaan pitää todella hyvänä.

Onnittelut kaikille menestyneille ja tsemppiä tuleviin koitoksiin – seuraava tuloskatsaus julkaistaan elokuussa!