Kokousuutisia

ArG ry:n johtokunta kokoontui 28.8. Kokouksessa käytiin läpi seuraavia asioita:

– Ry:n taloustilanne on hyvä. Taukokioskiin, väylävessaan ja harjoitusalueen kunnostukseen tarvittavat varat on saatu kerättyä budjetin mukaisesti.

– Seuran jäsenmäärä on tällä hetkellä 889. Maksamattomia jäsenmaksuja on 99. Johtokunta päätti erottaa jäsenet, jotka eivät ole suorittaneet jäsenmaksuaan elokuun loppuun mennessä.

– Johtokunta päätti tutkia mahdollisuutta vähentää johtokunnan jäsenten määrää, koska kenttä-, markkinointi- ja taloustoimikuntien tehtävät ovat nykyään joko osakeyhtiön tai toimivan johdon vastuulla. Johtokunnassa on tällä hetkellä yhdeksän jäsentä ja uudeksi määräksi kaavaillaan kuutta henkilöä.

– Veikko Kantola jatkaa ry:n toiminnanjohtajana/oy:n toimitusjohtajana.

– Kauden päätösjuhla järjestetään 6.10. klo 18.00 alkaen myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Illan aikana on luvassa mm. palkintojenjakoa, muistamisia sekä viihteellistä ohjelmaa. Toivotaan runsasta osanottoa!

ArG ry:n johtokunta