Junnugolfista ja pukeutumisohjeista…

ArG ry:n johtokunta kokoontui 4.4. Lappsetin tiloissa. Seuraavassa kokouksessa käsiteltyjä asioita:

Kesäkuun alussa alkaa taas perinteinen Junnugolf. Päävetäjänä toimii Paulus Suomalainen ja osallistumismaksuksi päätettiin 50 €. Tarkemmat tiedot kurssista ilmoittautumisohjeineen ilmestyvät kotisivuille toukokuun aikana.

Suomen Golfliitto on päättänyt poistaa käytöstä vuonna 2004 kentille jaetun ”oikeaoppista golfpukeutumista” kuvaavan julisteen. Liitto ei jatkossa tule esittämään minkäänlaisia ohjeistuksia pukeutumisen suhteen, vaan kentät/seurat voivat itse asiasta päättää.
ArG:n kentällä suositaan jatkossakin käytännöllistä ja lajinmukaista pukeutumista. Verryttelypuvut eivät edelleenkään kuulu kentällemme, mutta esimerkiksi kauluksen malli tai housujen materiaali eivät estä kentälle pääsyä – mukavaa ja tarkoituksenmukaista päälle ja pelaamaan!

Talvigolfia on taas pelattu innokkaasti. Uusi yhdeksän väylän par3-kenttä on saanut paljon kiitosta leveistä väylistään ja hyvin hoidetuista whiteistaan. Nexgolfin mukaan varattuja kierroksia (ysi) on ollut yli tuhat, joten tilausta kentälle selvästikin on. Pelikausi jatkuu niin kauan kuin kelit sallivat…