ArG:n jäseniä Belekissä

Joukkuekuva Belek

Kuvassa näkyvä joukko ArG:n jäseniä muutamalla vieraspelaajalla vahvistettuna vietti toukokuun alussa viikon Turkin Belekissä. Kentät olivat loistavassa kunnossa ja ilmat suosivat matkalaisia. Viikko vierähti nopeasti golfin ja rentouttavan yhdessäolon merkeissä.

Leppoisan pelailun lomassa käytiin myös ”totinen” scramble-kisa. Voittajiksi selviytyneet Esko ja Veikko panivat saamansa palkinnon uudelleen kiertoon. Myöhemmin kesällä Vuokatissa pelattavan seniorien Aluetourin kolmannen osakilpailun neljä parasta pelaajaa saavat RTG Invest Oy:n lahjoittaman 2 yön majoituspaketin! Mainittakoon, että Esko osallistui golfkilpailuun ensimmäistä kertaa koko uransa aikana!!
Myös kilpailussa kolmanneksi sijoittuneet Tuija ja Risto lahjoittivat voittamansa 100 euron matkalahjakortit (Matka-Vekka) ”uusiokäyttöön” – ArG:n juniorit pääsevät hyödyntämään niitä tulevilla harjoitusmatkoillaan!

Hyvää golfkesää kaikille!