Ajankohtaista asiaa!

Yhdeksän väylän pelaaminen:
Alkavalla kaudella on käytössä 9 väylän green fee. Se on käytössä päivittäin klo 18 jälkeen. Klubiysi käsittää väylät 1 – 4 ja 14 -18. Kioskiysillä pelataan väylät 5 – 13.
Kioskiysille voi mennä omalla autolla Ketunpesän pihan kautta, jolloin auto jätetään väyläkioskin vieressä olevalle ”hiekkalanssille”, mistä löytyy myös kärryjä.
Klubilla myytävän 9 väylän green feen hinta on 25 €.
Jos haluat pelata 18 väylää klo 18 jälkeen, varaa lähtöaika ensin Klubiysille ja toinen aika Kioskiysille noin tunti ensimmäisestä (arvioi oma pelinopeutesi).
Mahdollisissa ”ruuhkatilanteissa” edetään saapumisjärjestyksessä – sopu sijaa antaa!

Golfauton käyttö:
Golfauton käyttö kentällä on sallittu maanantaista 27.5. alkaen.

Peliliput:
Pelilippuja voi noutaa caddiemasterilta toimiston aukioloaikoina.

Bägitagit:
Tämän kauden bägitagit saa caddiemasterilta torstaista 30.5. alkaen – tarkista, että maksusi ovat kunnossa ja nouda omasi!

Väylakioski ja ravintola:
Väyläkioski ja Golfravintola Thulia avaavat ovensa lauantaina 1.6. Väyläkioski on avoinna klo 10 – 20 (säävaraus) ja ravintola palvelee joka päivä klo 8 – 20.