Terveisiä Ounasvaaran Golfpuistosta!

Golfkausi 2013 on alkanut vilkkaana myös Ounasvaaralla. Vaikka kenttä talvehti rankan talven johdosta odotettua heikommin, on se nyt saatu kenttähenkilökunnan kovalla työllä hyvään kuntoon. Pelaajia on riittänyt. Lähtöjä oli kesäkuun aikana noin 800 enemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna! Täysimittainen kenttä ”rullaa” kuitenkin hyvin ja enemmänkin pelaajia kentälle sopii.
Vapaita lähtöaikoja löytyy!

Tänä kesänä pelaajille on tarjolla myös yhdeksän väylän pelaamismahdollisuus iltaisin klo 18 jälkeen. Uutuus on otettu hyvin vastaan eikä ongelmia ole ilmennyt.
Kenttä on jaettu Klubiysiin (väylät 1 – 4, 14 – 18) ja Kioskiysiin (väylät 5 – 13). Molemmmat ysit ovat tasoituskelpoisia, joten korkealla tasoituksella pelaavat voivat kokeilla yseillä myös tasoituksen pudottamista. Varaukset tehdään totutusti Nexgolfin kautta ja tuloskortteja löytyy toimistolta. Kioskin läheisyydestä löytyy hyvin pysäköintitilaa ja siellä on myös kärryjä pelaajien käyttöön.
Pari tuntia kestävä ysin kiertäminen on hyvä vaihtoehto, jos aika ei riitä täydelle kierrokselle!

Kauden aikana kentällämme järjestetään paljon kilpailuja ja niihin toivotaan tietysti runsaasti osallistujia. Pelimuotoja on monenlaisia ja jokaiselle löytyy mukava tapa aloittaa kilpaileminen. Klubikilpailuissa ei ole tarkoitus kilpailla ”verissä päin ja hampaat irvessä” – tärkeintä on leppoisa yhdessäolo ja hauskanpito. On kuitenkin mukava kokeilla, miten oma peli pysyy kasassa, kun kilpailun aiheuttama pieni jännitys lisää puristusta…
Jos kisailu ei kuitenkaan ole sinun juttusi, vapaita peliaikoja löytyy myös kisapäivinä – aikataulut on pyritty laatimaan niin, että kaikki pääsevät halutessaan pelaamaan.

Jotta kenttä pysyisi jatkossakin mahdollisimman hyvässä kunnossa, muistutetaan kaikkia pelaajia taas jälkien korjaamisesta. Lyöntijäljet väylillä ja pallon alastulojäljet greeneillä on jokaisen pelaajan tietysti itse korjattava!
Pidetään kenttä myös siistinä – roskakoreja löytyy kentän alueelta tasaisin välein!
Jos havaitset kentällä jotakin korjattavaa tai siellä on muuta huomautettavaa, ilmoita asiasta kierroksen jälkeen caddiemasterille – näin epäkohdat saadaan mahdollisimman pian korjattua!

Tervetuloa pelaamaan Ounasvaaran Golfpuistoon!