Golfviikon kutsuun vastasi 35 innokasta!

Valtakunnallisen golfviikon kutsuun tuli 35 innokasta vastausta Rovaniemellä. Se ei ole ennätys, mutta ei ollenkaan huono tulos. Yhden illan tempaus saattoi antaa kipinän lajiin monelle ensikertalaisista.

”Pieni pallo – iso ilo”-sanomaa tarjoilivat torstai-iltana seuran puheenjohtaja Hannu Ylinenpää, PGA pro Batu Lempinen, kenttäisäntä Timo Hirvisalo ja seuran junioripelaajat.

Lajista kiinnotunut joukko jaettiin kolmeen eri ryhmään, ja niin päästiin kokeilemaan puttausta, pitkiä lyöntejä rautamailoilla ja tutustuttiin autosta katsoen Ounasvaaran kauniiseen golfpuistoon. Innostusta ja onnistumisia nähtiin ainakin putti- ja lyöntipaikoilla.

”Monen himogolfarin taival on alkanut juuri tälläisista tilaisuuksista. Kun puttaat pallon reikään tai saat pienen pallon lentämään kauas on tunnekuohu valmis. Tätä täytyy saada lisää”, näin totesi myös Aarni Nordqvist Golfliitosta avatessaan viikon Rovaniemen tapahtuman aiemmin.

Golfviikon tapahtumia järjestetään 84 eri kentällä. Viikon sanoma on, että golf on koko perheen yhteinen harrastus. Painopiste on lapsissa ja junioreissa, mutta lajiin ehtii tunnetusti mukaan vielä seniori-ikäisenä.

kutsutilaisuus1_iso
Kenttäisäntä Timo Hirvisalon johdolla tutustuttiin puttaukseen. Innostusta ja iloista mieltä riitti porukalla.

kutsutilaisuus2_iso
Aarni Nordqvist Golfliitosta tutustui Ounasvaaran kenttään ja tapasi kierroksella vieraspelaajat Allan Naukkarisen ja Seija ja Kalevi Antikaisen, joille jäi kohtaamisesta muistoksi liiton logolla nimetty pallo.