Törtsi tietenkin – kuka muu muka?

Vuosi vaihtuu – mestari ei! Tämän osoitti Mika Törmänen viikonvaihteessa käydyissä seuran mestaruuskilpailussa. ”Törtsi” hallitsi miesten yleistä sarjaa suvereenisti voittaen toiseksi tulleen Hannu Ylinenpään yhdeksällä lyönnillä.
Yleisessä sarjassa pelattiin kolme kierrosta, joista kahdella ensimmäisellä Mika teki parhaan tuloksen ja ratkaisi näin pelin jo ennen sunnuntain finaalia. Hannu puolestaan joutui tekemään hopeamitalin eteen täyden päivätyön ja vasta viimeisen reiän birdie ratkaisi kakkossijan kohtalon – kolme päivää tasaisesti pelannut Timo Hirvisalo jäi lyönnin päähän kolmanneksi.
Kokeneet pelimiehet pitivät vielä tänäkin vuonna nuoremmat takanaan, mutta selviä merkkejä junioreiden tulemisesta on jo havaittavissa. Kymmenen parhaan joukkoon sijoittui neljä vielä juniori-ikäistä pelaaja, joten ehkäpä jo ensi vuonna…

Kaikissa muissa sarjoissa mestari vaihtui.
Naisten ylivoimainen ykkönen oli Raisa Bergman, joka repäisi yhdeksän lyönnin kaulan jo ensimmäisenä kilpailupäivänä. Lopputuloksissa toiseksi tullut viime vuoden voittaja Satu Lämsä hävisi 14 lyöntiä!
Miessenioreiden sarjaa dominoi Lauri Kemppainen, joka teki parhaan tuloksen molempina kisapäivinä. Pekka Hyvärinen jäi kuuden ja vuoden takainen mestari Pentti Hagelin yhdeksän lyönnin päähän.
Naissenioreiden sarjassa Arja Neitola ja Irene Rantala päätyivät kahden kierroksen jälkeen tasatulokseen ja näin ykkössija ratkeaa vasta maanantaina. Ensimmäisen päivän jälkeen johtanut ”vanha mestari” Marketta Kaarninen sijoittui tällä kertaa yhden lyönnin päähän kolmanneksi.
Veteraanimiesten voittoon nousi toisella kierroksella Paavo Harri jättäen entisen mestarin Tapani Kaakisen kahden lyönnin päähän. Timo Harju-Autti oli kolmas ja ensimmäisen päivän jälkeen johtanut Matti Porthan jätettiin neljänneksi.

Kaiken kaikkiaan seuran mestaruuksia tavoitteli eri sarjoissa lähes 80 pelaajaa. Hieman huolestuttavaa on, että juniorisarjoihin ei tänä vuonna ilmaantunut yhtään osallistujaa – nuorempiakin kilpailijoita kentällä mielellään nähtäisiin!

Olosuhteet olivat loistavat koko viikonlopun ajan ja kenttä oli saatu hyvään kuntoon vaikka kaikkia suunniteltuja hoitotoimia ei viime alkuviikon vaikeiden keliolojen vuoksi voitu toteuttaa. Kiitos kenttähenkilökunnalle!

Kiitos kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille – tervetuloa myös loppukauden kisoihin!