Haastajakiertue rantautuu viikonloppuna Rovaniemelle!

Arctic Golf isännöi tulevana viikonloppuna 16.8. – 17.8. historiansa merkittävintä kilpailutapahtumaa, kun Suomen Golfliiton Haastajakiertueen osakilpailu järjestetään Ounasvaaran Golfpuistossa. Kaksipäiväisessä kisassa ratkaistaan myös Pohjois-Suomen mestaruus.
Naisten sarja jouduttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi perumaan kun taas miehiä on mukana lähes 50 eri puolilta Suomea. Parhaalla tasoituksella kilpailuun lähtevät Kotkan Iiro Eskelinen (+1,8) ja Oulun Jukka-Pekka Savolampi (+1,0), mutta varsinaista ennakkosuosikkia on vaikea nimetä. Hyvä mahdollisuus kärkipään sijoituksiin on myös ArG:n omilla pelaajilla, jotka varmasti tuntevat kentän ja hallitsevat Ounasvaaran oikukkaat tuulet.

Ensimmäinen kisaryhmä lähtee liikkeelle molempina päivinä klo 8.00 ja voittaja on selvillä sunnuntai-iltapäivän aikana. Kilpailulähtöjen jälkeen kenttä on avoinna normaaliin tapaan!