Arctic Golf voittoon Torniossa!

kuva

Jo vuodesta 1991 pelattu golfin seuraottelu Meri-Lapin Golfklubi vastaan Arctic Golf pelattiin tänä vuonna hyväkuntoisella Tornion kentällä syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina.  Molemmat seurat olivat nimenneet joukkueeseen 29 pelaajaa (5 naista, 4 junioria, 3 veteraania, 5 senioria, 12 yleisen sarjan miespelaajaa), jotka kilpailivat reikäpelissä ottelun voitosta.
Arctic Golf oli tyly vieras, sillä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2004 kotikenttäetu murrettiin tässä vuorotellen kummankin joukkueen kotikentällä pelattavassa kisassa. Ratkaisua saatiin odottaa pitkään ennen kuin viimeisessä parissa pelannut Tuomo Poukkanen toi voittoon tarvittavan pisteen ja ottelu päättyi ArG:n hyväksi 15-14.
Näin rovaniemeläisten kapteeni Pekka Neitola sai kohottaa kiertopalkinnon ilmaan voiton merkiksi jo toisena vuonna peräkkäin ja ”poika” palasi joukkueen mukana talvehtimaan Ounasvaaran Golfpuistoon.