Leolle menestystä Tsemppitourin valtakunnallisessa finaalissa!

20140806_150932 (1)

Leo ja Tornion voittopokaali

Golfliiton järjestämän Tsemppitourin valtakunnallinen finaali pelattiin 20. – 21.9. Hartola Golfin kentällä, jonne oli kokoontunut Tourin parhaimmisto viideltä eri alueelta. Mukana P15-sarjassa oli myös ArG:n  Leo Tuuliainen, joka pelasi hienon kauden pohjoisen alueen Tsemppitourilla parhaana saavutuksenaan Tornion osakilpailun voitto.

Finaalin ensimmäinen kierros jouduttiin sumun johdosta supistamaan 13 reiän mittaiseksi, mutta kärki alkoi jo erottua. Ensimmäisen päivän jälkeen Leo johti kilpailua ja toisena oli tuttu kilpakumppani Joonas Hiltunen Torniosta lyönnin Leosta jääneenä.

Sunnuntaina päästiin pelaamaan täysi kierros ja viimeisessä ryhmässä käytiin tiukkaa taistelua voitosta. Loppujen lopuksi Joonas sai hyvityksen Tornion kisan jatkoreikätappiolle voittaen Leon yhdellä lyönnillä.
Jaetulle toiselle sijalle Leon kanssa sijoittui Vuosaari Golfin Oscar Darlington. Oscar on tämän kauden Suomen mestari lyöntipelin P14-sarjassa, joten kovaan seuraan pohjoisen pojat joutuivat ja hienosti siellä kyntensä näyttivät!

Onnea Leolle hienosta kisasta ja koko kauden hyvästä menestyksestä!

 Tsemppitourin finaalin P15-sarjan tulokset löydät täältä.