Arctic Golfin seniorit ottivat vastaan miljoona linnunpönttöä- kampanjan haasteen

Linnunpöntöt tarjoavat vastauksen paitsi kolopesijöiden asuntopulaan, myös apua golfaajille. Yksi pikkulintupesue syö noin kolme kiloa itikoita, joten linnunpönttöjen odotetaan parantavan lintujen olojen lisäksi myös pelimukavuutta kentällä. Tavoitteena on sijoittaa Ounasvaaran golfpuistoon 200 Ala-Ounasjoen Erästäjien valmistamaa pönttöä, jotka on tilattu heiltä omakustannushintaan.

Miljoona linnunpönttöä

Seniorit haastavat seuran jäsenet lunastamaan ainakin yhden pöntön per jäsen, hintaan 10€ / kpl ja yrityksille 50€ / kpl. Enemmänkin saa halutessaan maksaa ja pönttökummeiksi ovat tervetulleita myös lajia harrastamattomat asiasta kiinnostuneet ihmiset ja yritykset. Kampanjasta kertyvä tulo käytetään lyhentämättömänä seuran juniorityöhön.

Kaikki linnunpöntöt numeroidaan ja niihin liitetään pönttökummien nimikyltit. ArG:n seniorit talkoilevat pöntöt kentälle, mutta pönttökummit voivat halutessaan asentaa pöntöt myös itse haluamaansa paikkaan.

Ala siis pönttökummiksi ja tilaa nimellänne varustettu linnunpönttö joko sähköpostilla mail@arcticgolf.fi tai puhelimella Paavo Korhonen puh. 0400 693 651