Seuran juniorit aloittivat kisakauden hienosti

Junioreiden AlueTour käynnistyi sunnuntaina 8.5.2016 Botnia Golfissa Kauhajoella. Kilpailussa seuraamme edustivat Juhani Vanhatapio ja Leo Tuuliainen. Juhani ja Leo sijoittuivat hienosti jaetulle neljännelle sijalle tuloksella +6, eli 78 lyöntiä. Pohjoisen pojat pärjäsivät muutenkin hienosti Levi Golfin Jaakko Sattasen voittaessa koko kisan tuloksella +3 ja samaisen seuran Juho Kurulan sijoittuessa 7:ksi tuloksella +7. Kisan tuloksiin voit tutustua täältä.

Botnia Golfin kenttä oli hyvässä kunnossa ja 10 väylän greeni kuulemma tällä hetkellä Suomen nopein. Osallistujia kilpailussa oli lähes 40. Poikien taakse jäikin moni viime vuosina hyvin menestynyt etelän juniorigolfari. Seuraavana koitoksena Juhanilla on edessään Finnair Junior Tourin kisa ensi viikonloppuna Turussa. Leo puolestaan osallistuu parin viikon päästä seuraavaan AlueTouriin Vaasassa.