Kutsukaa ystävänne tai sukulaisenne tutustumaan lajiin lauantaina 11.6.2016

Kansallisella golfviikolla haluamme kannustaa jokaista osakkeenomistajaamme ja jäsentämme tuomaan sukulaisensa tai ystävänsä tutustumaan golfiin teidän kanssanne. Parhaimmillaan laji on paitsi urheilua ja ulkoilua myös ystävien ja koko perheen hauskaa yhdessäoloa.

Avaamme ovemme ja kenttämme lauantaina 11.6.2016 klo 12-14. Aloitamme tapahtuman infotilaisuudella klubitalolla ja jatkamme ohjelmaa rangella ja kentällä. Rangella on mahdollisuus kokeilla lyömistä ja harjoitusalueella puttaamista. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita ja harjoittelemaan pääsee seuran mailoilla. Lajiin tutustujat pääsevät kutsujansa kanssa kiertämään myös kentälle, missä seuramme kilpapelaajat antavat näytöksen pelaamisesta.

Tarjoiluja varten lmoittautumiset 9.6.2016 mennessä: caddiemaster@arcticgolf.fi tai 0200 30200.

Kutsukaa mukaan ystävänne tai sukulaisenne. Kutsu ohessa.