Koko kesän kestävä junnugolfkoulu pyörähtää käyntiin 6.6.2016

Maanantaina 6.6.2016 alkaa taas kaikille golfista kiinnostuneille junioreille suunnattu junnugolfkoulu. Junnugolfkoulussa lajin pariin pääsee helposti ja edullisesti; mukaan tarvitsee vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan soveltuvat jalkineet, välineet löytyvät tarvittaessa meiltä. 

Junnugolfkoulu on tarkoitettu kaikille 6 – 13-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka eivät ole suorittaneet green cardia tai ovat sen suoritettuaan vielä lajin alkutaipaleella. Junnugolfkoulun aikana järjestetään myös useampi mahdollisuus suorittaa Green Card koe.

Junnut 04
Vuoden 2015 innokkaita junnugolfkoululaisia Ounasvaaran Golfpuiston mahtavissa maisemissa.

Koko kesän kestävä junnugolfkoulu alkaa maanantaina 6.6.2016 ja päättyy ennen koulujen alkua 8.8.2016. Vetäjinä toimivat golfkouluttajamme Timo Hirvisalo ja Eetu Pussinen. Kaksi kertaa viikossa, kaksi tuntia kerrallaan kestävät harjoitukset järjestetään maanantaisin ja torstaisin klo 16 – 18.  ”Mukaan voi tulla missä vaiheessa kesää vain, eikä kelkasta tipu vaikka lomareissun takia jotkut tunnit jäisivätkin välistä” kertovat Timo ja Eetu.

Arctic Golf Finland ry tukee vahvasti junireiden golfharrastusta, joten koko kesän kestävä junnugolfkoulu maksaa juniorille vain 50 € (sisältäen välineet).

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja nettisivuiltamme