Tervetuloa juhlistamaan 30 -vuotiasta seuraamme

Arctic Golf Finland ry:n perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 30 vuotta. Seuran juhlavuotta juhlistetaan sekä golfaamalla että juhlaillallisella. Elokuussa 20. ja 21. päivä pelattava kaksipäiväinen Rovaniemi Open on tänä vuonna myös seuran 30v. juhlakilpailu. Lapland Hotelsin ja Wetterin sponsoroimassa kilpailussa luvassa on paitsi tiukkaa kilpailua myös herkullista ruokaa ja erilaista oheisohjelmaa.

Kilpailun lisäksi lauantaina 20.8. pääsette tutustumaan yhteistyökumppaneihimme, jotka esittäytyvät klubilla ja klubin piha-alueella klo 9-11. Illalla juhlistamme 30 -vuotiasta seuraamme juhlaillallisella Sky Hotel Ounasvaaralla klo 19.00 alkaen.

Arctic Golf syntyi Kemijoen jäällä.

Ilmoittautukaa siis mukaan kilpailuun sekä juhlaillalliselle. Ilmoittautuminen Rovaniemi Openiin joko Nexgolfissa tai caddiemasterille 18.8.2016 klo 18.00 mennessä. Osallistumismaksu kahdelta päivältä (sis. ruokaillun molempina päivinä) osakkaille ja pelioikeudellisille 20€, muille 50€ (sis. GF molempina päivinä). Kutsu ohessa.

Juhlaillalliselle ilmoittautumiset 14.8.2016 mennessä caddiemasterille tai oheisen linkin kautta: http://goo.gl/forms/gczY2vVXjn1Cqaoy2. Illan juontajana toimii ”Buddha pelaa golfia” kirjastaan tunnettu Seppo Palminen, musiikista vastaa MileStone Band ja taattuja ruokaelämyksiä tarjoaa Sky Hotellin keittiö. Illalliskortti 40€ maksetaan seuran tilille. Luonnollisesti myös seuralaisenne ovat tervetulleita juhlaillalliselle. Kutsu ohessa.

Tervetuloa mukaan!