Hannu Ylinenpää seuranmestaruuskilpailujen voittajaksi

Seuranmestaruuskilpailujen ratkaisu piti tämä vuonna hakea uusintareikien kautta. Seuran puheenjohtaja Hannu Ylinenpää ja seuranmestaruuden monivuotinen hallitsija Mika Törmänen olivat kolmen päivän jälkeen tasatuloksessa. Hannu vei lopulta voiton ensimmäisen reiän uusinnalla tekemällään parilla. Kolmanneksi sijoittui Juhani Vanhatapio.

Seuranmestaruus 2016 ratkesi uusintareällä yleisön seuratessa jännitysnäytelmää

Myös seniori ja veteraani miesten kisat olivat tiukkoja. Kärkikolmikkona senioreissa oli lopulta Lauri Kemppainen, Pekka Neitola ja Kimmo Ruokamo sekä veteraaneissa Risto Ikäheimo, Aimo Romakkaniemi ja Hannu Miettinen. Miesten B-sarjassa voiton vei Pekka Kärnä.

Naisten kisan voitti ladykapteeni Satu Lämsä, toiseksi pelasi Tarja Konstig ja kolmanneksi Emmi Ruotanen. Seniorinaisissa kärkikolmikossa olivat Marketta Kaarninen, Kirsti Saviaro ja Irene Rantala. Junioripojissa voiton vei Kujala Teemu, toiseksi sijoittui Lassila Lauri ja kolmanneksi Mylläri Eemeli.

Miehillä kiertopalkintona Jokkerin pokaali ja naisilla maljakot

Naisten kiertopalkintomaljakot jatkoivat jo heti kisan jälkeen uusiin osoitteisiinsa, mutta virallisesti seuranmestaruuskilpailujen palkinnot jaetaan Arctic Golf Finland ry:n 30-vuotis juhlaillallisella Sky Hotel Ounasvaaralla lauantaina 20.8.2016. Ilmoittautukaa mukaan 14.8.2016 mennessä, kutsu ohessa.

Muistakaa myös seuran 30v. juhlakilpailu, Rovaniemi Open 20.-21.8.2016. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille 18.8.2016 klo 18 mennessä. Kutsu ohessa.