Talkoot greenien talvisuojaukseen

Kokeilemme tänä vuonna ensimmäistä kertaa greenien talvisuojausta, jossa greenit suojataan kuplamuovilla ja aumamuovilla. Suojaus ehkäisee jääpoltetta, parantaen näin greenien talvehtimista sekä vähentäen kustannuksia ja työtä keväällä. Suojauksen myötä pystymme toivottavasti aloittamaan kauden aiemmin. Menetelmä on käytössä monilla kentillä, mm. Virpiniemessä, jossa viime vuoden menestyksekkäiden testien rohkaisemina suojataan tänä vuonna kaikki greenit.

Meillä menetelmää kokeillaan aluksi vanhan puolen greeneille. Suojauksen toteuttamiseksi kaipaamme apukäsipareja muovien levittämiseen. Toivotammekin kaikki teidät tervetulleiksi talkoisiin torstaina 13.10.2016. Kokoontuminen Ketunpesälle (huoltorakennuksemme) klo 10.00. Tarjoamme talkoolaisille ruuan.

Rullat odottavat levittämistä

Rullat odottavat levittämistä