Talviharjoittelu

Tervetuloa jatkamaan golfkautta läpi talven!

Arctic Golf haluaa kannustaa jäseniään ja uusia lajin harrastajia ympärivuotiseen harjoitteluun. Tarjoamme tänä vuonna erinomaiset mahdollisuudet talviharjoitteluun Golf Academyssä (Aittatie 1, 96100 Rovaniemi), jossa järjestämme ohjattuja harjoituksia niin junioreille, senioreille, vasta-alkaneille kuin enemmän pelanneille. Katso talviharjoittelusivulta lisätiedot seuran harjoitusryhmistä. Jos mietit mikä ryhmä on sinulle oikea tai kaipaat muuten lisätietoa, ole yhteydessä Timoon.

Harjoitusten lisäksi tarjoamme talven ajalle uutena myös kausikortin, joka mahdollistaa rajattoman harjoittelun Academyn lähipelialueella ja lyöntipaikoilla (simulaattoritunnit ostettava ja varattava erikseen Golf Academyltä) joulukuun alusta huhtikuun loppuun. Kausikortti sisältää ohjatun aloitustunnin, jossa kouluttajamme käyvät läpi lyöntinne ja antavat ohjeet talven harjoitteluun sekä opastavat simulaattorin käyttöön . Hinta Arctic Golf Finland ry:n jäsenille 95€ / hlö, muille 125€ / hlö. Lisätietoja kausikortista talviharjoittelusivulla.

PUHI Golf:n Timo Hirvisalo ja Eetu Pussinen toimivat ohjaajina niin harjoitusryhmissä kuin kausikortin alkuohjauksessa. PUHI Golf tarjoaa talven aikana myös yksityistunteja, golfiin tutustumisia yms. Näiden osalta voitte olla suoraan yhteydessä PUHIin. Rovaniemen Golf Academyn simulaattorin osalta voitte ostaa ja varata ajat suoraan Golf Academyltä.