Tervetuloa tutustumaan talviharjoitteluun 21.12.2016

Tervetuloa tutustumaan golfin talviharjoitteluun. Keskiviikkona 21.12.2016 klo 16-19 järjestettävässä kaikille avoimessa ja maksuttomassa tilaisuudessa pääsette tutustumaan seuran tarjoamiin talven harjoitusmahdollisuuksiin sekä Rovaniemen Golf Academyn golfsimulaattoriin.

Talviharjoittelun avoimet ovet 21.12.2016:

• Klo 16-19
  • Rovaniemen Golf Academyssä (osoitteessa Aittatie 1)
  • Tutustuminen tiloihin, palveluihin ja kouluttajiin
  • Glögitarjoilu
  • Arvonta (golfaiheisia tuotepalkintoja)
  • Kausikortin alkuohjauksia
  • Erikoistarjouksena Golf Academyn 10 tunnin golfsimulaattorikortti 200€ (normaalihinta 260€)

Toivotamme tutustumistilaisuuteen lämpimästi tervetulleiksi kaikki jäsenemme! Mukaan voitte ottaa myös ystävänne ja perheenjäsenenne, joita golfkärpänen ei vielä ole puraissut.

IMG_1966 (2)

Arctic Golf ja PUHI Golf School järjestävät talven aikana erilaisia harjoitusryhmiä niin aikuisille, junioreille, vasta-alkaneille kuin enemmän pelanneille. Harjoitusten lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden omatoimiseen harjoitteluun lyönti-ja lähipelialueella talven kausikortilla. Harjoituksista ja kausikortin alkuohjauksesta vastaavat kouluttajamme PUHI Golfin Eetu ja Timo.

• Harjoitukset: hcp 0-15, hcp 15-36 ja seniorit 250€
  • Vasta-alkaneiden harjoitukset 200€
  • Junnujen harjoitukset (harraste- ja kilpajunnut) 120€

Lisätietoja harjoituksista ja talven kausikortista!

Muista, että golf on hyvä joululahja; talvitreenien, kausikortin tai vaikka yksityistuntien kautta annat läheisillesi lahjaksi paremman golfkesän!