Talvigolfkenttä avataan pian

Avaamme Ounasvaaran golfpuistoon 9 reikäisen talvigolfkentän. Kenttä avataan viimeistään 1.3.2017, mutta todennäköisesti pelaamaan päästään jo aiemmin. Avaamme kentän heti, kun se kelien ja kentän rakentamisen puolesta on mahdollista ja pidämme kentän avoinna aina maaliskuun loppuun asti. Ilmoitamme kentän avaamisesta nettisivuillamme, facebookissa ja jäseniämme tiedotamme asiasta jäsenkirjeellä.

Väylät muotoutuvat talvigolfkentällä.

Seuramme jäsenet voivat pelata talvigolfkentällä maksamalla jäsenmaksun liitteenä olleen talvigolfmaksun. Muuten pelata voi yksittäisellä White Feellä, á 15€. Mailoja voi tarvittaessa vuokrata klubilta. Muistattehan varustautua lämpimillä vaatteilla (huomioikaa erityisesti kengät ja lämmittelyhansikkaat), kirkkailla palloilla ja noudattaa talvigolfin sääntöjä. Säännöt ja kentän tiedot voitte tarkistaa täältä.

Talvella myös kilpaillaan. Kisakalenterista löytyy mm. perinteinen parikisa Kallion Kierros (la 11.3.2017), kaksipäiväinen talvikisa Santa’s Snow Golf Tournament elämyksellisine juhla-illallisineen (la & su 18.-19.3.2017) ja avoin talvigolfin mestaruuskilpailu Rovaniemi Winter Open (la 25.3.2017).

Tervetuloa nauttimaan talvigolfista – tavoitteena kesästä poiketen, voi olla myös vesieste!