Talvigolfkenttä avataan 21.2.2017

Kenttähenkilöstömme on ahertanut niin, että pääsemme avaamaan talvigolfkenttämme Ounasvaaran golfpuistoon jo tiistaina 21.2.2017 klo 12.00. Tervetuloa nauttimaan keväthangista ja pelaamaan golfia talvigolfkentälle!

Ounasvaaran golfpuistossa sijaitseva 9-reikäinen talvigolfkenttä on entistä laajempi ja monimuotoisempi. Klubilta alkavaa kierrosta jatketaan rangen kautta pitkin väyliä 1, 2, 3, 16 ja 17, hyödyntäen paluumatkalla myös vesiesteet. Yli 2 kilometrin kierroksella pääsette siis nauttimaan erilaisista väylistä korkeuseroineen. Pisin Par4 väylä on lähes 200m ja lyhyin Par3 puolestaan 83m. Lisätietoja kentästä nettisivuillamme.

Seuran jäsenet pääsevät helposti ja edullisesti pelaamaan maksamalla jäsenmaksun liitteenä olleen talvigolfmaksun (20€), joka oikeuttaa rajattomaan pelaamiseen talvigolfkentällä. Peliajat varataan tuttuun tapaan NexGolfissa. Muille kuin seuran jäsenille talvigolfmaksu on 50€. Pelata voi myös yksittäisellä White Feellä (á 15€).

Kenttä pidetään avoinna vähintään maaliskuun loppuun saakka. Riippuen kesäkentän kevättöiden aloituksesta, voidaan talvikautta mahdollisesti jatkaa huhtikuun puolelle. Kilpailuja talvikentällä pelataan kolme erilaista, kolmena maaliskuun viikonloppuna. Lisätietoja kilpailukalenteristamme.

Käytännön huomioita pelaamiseen:

• Varatkaa aika NexGolfissa: www.nexgolf.fi/arg (tai mail@arcticgolf.fi)
  • Muistakaa noudattaa talvigolfsääntöjä, jotka löydätte nettisivuiltamme
  • Kirkkaan oransseja palloja on myynnissä klubilla
  • Lyöntipaikoille asennetut matot on tarkoitettu jaloille – ei palloille – halutessanne parempaa pitoa, seiskää siis matolla (palloa ei saa lyödä matolta)
  • Huomioikaa golfkentän alueella kulkeva hiihtolatu: väistäkää ladun ylityksissä hiihtäjiä, varmistakaa kaikkien turvallisuus aina ennen lyöntiä ja välttäkää ladulla kävelyä
  • Ja ennen kaikkea, nauttikaa golfista keväthangilla!