Santa’s Snow Golf Tournament

Tervetuloa Santa’s Snow Golf tournament talvigolfkilpailuun!

Maaliskuussa järjestettävässä Santa’s Snow Golf Tournament talvigolfkilpailussa golfataan lumella ja jäällä. Keväthangilla viheriöt muuttuvat valkioiksi, kärryt pulkaksi, pallot oransseiksi ja shortsit toppavaatteiksi. Joulupukin virallisessa kotikaupungissa Rovaniemellä 18. & 19. maaliskuuta 2017 pelattava kaksipäiväinen Santa’s Snow Golf Tournament talvigolfkilpailu pelataan 9-reikäisellä erittäin positiivista palautetta saaneella vaihtelevalla Ounasvaaran golfpuistoon rakennetulla talvigolfkentällä.

Turnaus on samalla uuden nimemme lanseeraustilaisuus. Joulupukin virallisessa kotikaupungissa tullaan jatkossa pelaamaan golfia Joulupukin nimeä kantavalla kentällä – Santa Claus Golfissa. Nimenmuutosta juhlitaan paitsi kilpaillen, myös lauantaina 18.3. järjestettävällä elämyksellisellä Lappilaisella juhlaillallisella Royal Reindeer ravintolassa Napapiirillä.

Uuden nimen lisäksi tapahtumassa julkaistaan myös Santa Claus Golfin kannatusjäsenyys, jonka avulla kaikki Joulupukin ja golfin ystävät voivat auttaa Joulupukkia hänen tavoitteessaan ilahduttaa lapsia ympäri maailman. Joulupukki muistaa myös kannatusjäseniään.

Tervetuloa mukaan kilpailemaan, ylittämään Napapiiri golfaten sekä nauttimaan elämyksellisestä juhla-illallisesta! Tarkemmat tiedot kilpailukutsussa ja infossa.