Tule mukaan juhlistamaan uutta nimeä

Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan juhlistamaan nimenmuutostamme! Santa’s Snow Golf Tournament juhlaillallisineen on uuden nimemme virallinen julkistustilaisuus. Joulupukin virallisessa kotikaupungissa kun olemme, niin Arctic Golf muuttuu Santa Claus Golfiksi. Tapahtumaa juhlistetaan siis kaksipäiväisellä talvigolfkilpailulla sekä juhlaillallisella.

Maaliskuun 18. ja 19. päivä pelattava kaksipäiväinen Santa’s Snow Golf Tournament pelataan Hcp lyöntipelinä. Molempina päivinä pelataan 9+9 reikää. Lauantaina pelataan lisäksi joukkuekilpailu 4-hengen arvotuilla joukkueilla (kolmen parhaan tulos huomioidaan). Osallistumismaksu kilpailuun on talvigolfmaksun maksaneille jäsenille 15€ ja muille 45€. Kisamaksu sisältää 2 talvigolfpalloa, purtavaa kisan aikana lauantaina, lounaan ja palkintojenjaon sunnuntaina klubilla kisan jälkeen sekä White Fee maksut. Ilmoittaudu mukaan torstaihin 16.3.2017 klo 18 mennessä NexGolfissa tai mail@arcticgolf.fi, 040 13 54321. Lisätiedot kutsussa.

Kilpailun juhlaillallinen lauantaina 18.3.2017 (45€ / hlö), sisältää elämyksellisen kolmen ruokalajin juhla-illallisen Royal Reindeer ravintolassa klo 19 alkaen (Santamus). Juhlaillallisella nautitaan paitsi pohjoisen herkuista ja Santamuksen mahtavista elämyksistä, palkitaan joukkuekilpailun voittajat ja julkistetaan myös uuden ilmeemme mukaiset nettisivut. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki jäsenemme ja myös seuralaiset. Nautitaan yhdessä illasta! Ilmoittautumiset torstaihin 16.3.2017 mennessä: oheisen linkin kautta tai mail@arcticgolf.fi / 040 13 54321

Juhlamenu Royal Reindeer ravintolassa

Riimiporoa, palvattua ankkaa, metsäsienitartaria, kuivattua kaprista ja lehtipersiljakastiketta
***