Viikonvaihteessa kilpaillaan!

Viikonvaihteessa kilpaillaan – valitse oma kisasi ja ilmoittaudu mukaan!

Lauantaina 1.7.2017 kisaillaan perinteisessä naisten kilpailussa Pentik Ladien Openissa. Kahden hengen joukkuein pelattavassa kilpailussa nautitaan paitsi ihanasta peliseurasta, myös hyvästä ruuasta ja mahtavista Pentikin palkinnoista. Pelimuotona on scramble 1/4 tasoituksin ja lisäkilpailuina pisin avaus väylällä 5, kuppikisa väylällä 9 ja lähimmäs lippua väylällä 18. Ilmoittaudu mukaan 29.6. klo 18 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille. Jos olet vailla paria, ota yhteyttä caddiemasteriin. Lisätietoja kutsussa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kentän valtaavat frisbeegolfaajat, mutta heti sunnuntaiaamuna klo 9.00 jatketaan perinteisen golfin parissa K-Raudan miesten kisassa. Kilpailu pelataan Hcp-lyöntipelinä. K-Rauta Rovaniemi tarjoaa palkinnot sekä lättykahvit kioskilla. Ilmoittaudu mukaan 30.6. klo 18 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille. Lisätietoja kutsussa.

Maanantaiaamuna jatketaan Perämeri Tourin merkeissä. Perämeri Tourin ensimmäinen osakilpailu pelataan Rovaniemellä maanantaina 3.7. klo 10.00. Muut osakilpailut pelataan Torniossa 4.7., Oulussa 5.7. ja Siikajoella 6.7. Ilmoittautuminen Rovaniemen osakilpailuun 1.7. klo 18 mennessä caddiemasterille: 0200 30 200, caddiemaster@santaclausgolfclub.fi. Lisätietoja kutsussa.

Reikäpelimestaruudesta kisataan 1.7.-31.8.2017. Sarjoissa jaetaan ensin pelaajat 3-4 henkilön ryhmiin, joissa pelataan kaikkia ryhmän pelaajia vastaan. Karsinnat pelataan heinäkuussa ja ryhmien parhaat jatkavat semifinaaliin/finaaliin, jotka pelataan elokuussa. Palkintojenjako kauden päätösjuhlan yhteydessä. Ilmoittautukaahan mukaan 29.6. mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille. Lisätietoja kutsussa.

Kisojen lisäksi lauantaina kentällä vierailevat myös Lapin Mobilistit Nättijussiajojen merkeissä. Golfaajien ohella vastaan saattaa siis tulla myös hienoja kulkupelejä.

Tervetuloa mukaan kisailemaan!