Viikkotiedote vk 28

Viikkotiedote vk 28

Tiistaina lannoitetaan väylät, jonka jälkeen väyliä sadetetaan välittömästi. Aamupäivän aikana joillakin väylillä voi vielä olla sadettimia päällä, kuitenkin niin, etteivät ne haittaa pelaamista. Keskiviikkona järjestetään reuna-alueiden siimaustalkoot mm. 1 väylän lammen ympäristössä. Toivomme runsasta osanottoa. Talkoolaiset voivat halutessaan ottaa mukaan myös omia siimausvälineitä. Talkoot aloitetaan klo 10, kahvi tarjoillaan klo 12 ja lounas klo 14.

Launtain kilpailuun viheriöt jyrätään aamulla heti leikkuun perään, edellyttäen, että olosuhteet pysyy kuivina. Ilmoittautukaahan mukaan Brillet – Olliver’s Corner kisaan.

Leikkuukorkeudet:

  • Viheriöt 3mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 8,5mm
  • Väylät 11mm
  • Esikarheikot 25mm
  • Karheikot 50mm

Pallonalastulojälkien korjaamisessa greeneillä on menty huomattavasti eteenpäin viime vuodesta, kiitokset siitä. Parannettavaa löytyy kuitenkin vielä. Väylän kolme greenin osalta töitä tehdään jatkuvasti. Ikävä kyllä greenillä on liian vähän kasvualustaa, jonka vuoksi se on erittäin haastava hoidettava. Ylimääräisiä lannoituksia ja paikkokylvöjä on greenillä tehty jopa neljään kertaan. Eteenpäin on menty, mutta kehitys on ikävä kyllä ollut rakenteellisista ongelmista johtuen hidasta.

 

Terveisin
Kenttämestari