Viikkotiedote vk 31

Viikkotiedote vk 31

Maanantai iltana viheriöt lannoitetaan rakeisella lannoitteella ja sadetetaan välittömästi perään noin 20 minuutin ajan. Lannoituksesta johtuen tiistaina viheriöillä on leikkuuvapaa päivä. Perjantaina viheriöt jyrätään lauantaina pelattavaa Honda Open kilpailua varten. Ilmoittautukaahan mukaan kisaan, vain 80 ensimmäistä mahtuu mukaan. Hyvien palkintojen ja poronkäristyksen lisäksi voittajilla on mahdollisuus päästä pelaamaan Turkkiin.

Pallon alastulojälkien korjauksessa otettiin viime viikolla ryhtiliike parempaan suuntaan, mutta parannettavaa löytyy edelleen. Muistakaa siis paikata jälkenne. Bunkkereiden ja vieheriöiden välistä kärryn kanssa kulkeminen ei ikävä kyllä ota loppuakseen. Viime viikolla tätä tapahtui säännöllisesti. Mikäli asia ei korjaannu, suljetaan bunkkereiden ja viheriöiden välit kulunohjauksin tällä viikolla.

Pelin sujuvuvuuden vuoksi Kioski5 ja Kioski14 lähdöillä kokeillaan viikonloppuina / ruuhka-aikoina käytäntöä, jossa 9 reiäin kierrokset ovat varattavissa vain caddiemasteriltä. Kentän rakenteen vuoksi NexGolf järjestelmä ei kykene käsittelemään 9 reiän kierroksiamme sulkujen osalta oikealla tavalla, jonka vuoksi välillä pääsee syntymään ruuhkatilanteita väylillä 5 ja 14, kokeilulla pyrimme välttämään näitä tilanteita. Muistattehan aina 9 reiän kierroksia pelatessanne, että täyden kierroksen pelaajilla on AINA etuajo-oikeus aloitustiillä, vaikka teillä olisikin aika varattuna 9 reiäin kierrokselle.

Leikkuukorkeudet ennallaan:

  • Viheriöt: 3mm
  • Lyöntipaikat lähestymisalueet: 8mm
  • Väylät: 11mm
  • Esikarheikot: 25mm
  • Karheikot: 50mm

Hauskaa golfviikkoa