Mahtavan kisaviikonlopun jälkeen paluu arkeen oli tänä aamuna ikävämpi. Korjaamattomia pallon alastulojälkiä löytyi ikävä kyllä runsaasti joka ikiseltä viheriöltä, jonka vuoksi viheriöitä ei ole tänään leikattu. Muistakaapa siis taas pallon alastulojälkien korjaukset.

Tämän viikon kisakalenterissa on keskiviikon Yritysgolf, perjantain OP:n kesäpäivät (kutsukilpailu) sekä yksi kesän kohokohdista, viikonlopun seuranmestaruuskilpailut. Torstaina koko kentällä on hoitovapaa päivä. Perjantaina kaikki kentän pelattavat alueet leikataan tuplana.

Seuranmestaruuskilpailuihin viheriöille tehdään seuraavat hoitotoimenpiteet:

• Perjantaina leikkuu kahdesti
  • Lauantaina leikkuu ja jyräys
  • Sunnuntaina leikkuu

Kisojen lisäksi tällä viikolla talkoillaan taas pienen tauon jälkeen. Keskiviikon 16.8. talkoiden työlistalla ovat erityisesti väylät 12 ja 13. Kokoontuminen Ketunpesälle klo 9.30, päiväkahvit kioskilla klo 11.30 ja ruoka klubilla klo 13.30. Mukaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat, jokaiselle löytyy sopivaa tehtävää.

Leikkuukorkeudet:

• Viheriöt 2,75mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 8mm
  • Väylät 11mm
  • Esikarheikot 25mm
  • Karheikot 50mm

Hauskaa golfviikkoa ja ilmoittautukaahan mukaan kisoihin!