Viheriöiden leikkuukorkeus tiputetaan 2,5mm viikonloppuna pelattavaan kaupunkiotteluun (SantaGC – MLGK)  ja viheriöt jyrätään kisapäivän aamuna. Loppuviikosta pelataan myös OP:n ja Ilmarisen kutsukisa perjantaina sekä kaikille avoin uusi RoKi Golf kilpailu lauantaina. Ilmoittautukaahan mukaan Roki Golfiin torstaihin 31.8. mennessä! Torstaina aamupäivällä järjestettävä yritystilaisuus saattaa aiheuttaa pieniä muutoksia klubin toimintaan.

Viheriö 3 suljetaan ensi viikolla ja väylä pelataan loppukauden ajan tilapäiselle viheriölle. Viheriölle on tehty paikkokylvöjä, joiden noustua suljemme viheriön. Pyrimme saamaan viheriön mahdollisimman hyvään kuntoon ennen talvea, jolloin sillä on paremmat edellytykset säilyä talvisuojauksen turvin hengissä talven yli. Toimenpiteellä pyrimme saamaan greenin kuntoon ensi kaudelle. Kenttä tulee tästä huolimatta edelleen olemaan tasoituskelpoinen.

Leikkuukorkeudet:

• Viheriöt 2,75mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 8mm
  • Väylät 11mm
  • Esikarheikot 16mm
  • Karheikot 50mm

Päivän lyhetessä lyhenevät myös klubin aukioloajat illasta. Palvelemme teitä syyskuun alusta alkaen päivittäin klo 8-19.

Aurinkoista golfviikkoa!