Lauantaina Kauden Päätös

Tulevana lauantaina 23.9.2017 kisataan Kauden Päätös, eli perinteinen narukisa. Hauskassa parikisassa joukkueen tasoitus annetaan naruna. Pelimuotona on greensome, lyöntipeli, 18 reikää. Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 12 alkaen. Mukana on jo 40 joukkuetta, mm. Ketkähän on kakkosia, Ainakin Arja ja Mika voitetaan, Pekalla ja Ristolla ei mitään jakoa ja Ehkä slope auttaa joukkueet. Ilmoittakaahan oma joukkueenne mukaan torstaihin 21.9. klo 18 mennessä NexGolfissa tai caddiemasterille: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi tai 0200 30200. Ennen kilpailua luvassa yhteinen alkulämmittely pilates ohjaaja Saara Virenin johdolla klo 11.30. Lisätietoja kutsussa.

Kisan jälkeen lämmitellään yhteisessä after golfissa elävän musiikin rytmeissä, texmex keittiön herkuilla ja klubin juomavarastoja tyhjentäen. Musiikista vastaa Sanna & Soul Oy. Sanna on mahtava laulaja ja bändin soittajat pitkän linjan soittomiehiä, joista on alkanut kehkeytyä punkin jälkeen rocknrollin, jazzin ja countryn jälkimainingeissa viimeinkin myös golfareita viime syksyn golfklubin keikan jälkeen.

Illan pimettyä mitellään myös perinteisessä puttikisassa yövaloissa. Tulkaa siis mukaan laittamaan kausi pakettiin ja tyhjäämään klubin juomavarastot!

Kenttä on toki vielä auki lokakuun puolelle asti ja seniorit kisailevat vielä mm. ensi viikonlopun kinkkukisassa.