Viikkotiedote vk 39 & 40

Viikkotiedote vk 39 & 40

Syystyöt jatkuvat tällä viikolla. Sadetusjärjestelmä tyhjennetään alkuviikosta maanantaista keskiviikkoon, tarvittaessa vielä torstaina. Tyhjäys ei aiheuta haittaa pelaamiselle. Lyöntipaikkojen syväilmastukset toteutetaan pystyviilloilla tiistaina ja keskiviikkona. Raivaustöitä jatketaan ainakin väylän 17 rinteen taimikon siistimisellä.

Lyöntipaikat ja greenit leikataan vielä perjantaina viikonlopun kilpailua varten. Leikkuut päättyvät tähän, kasvun päätyttyä. Seniorit kilpailevat vielä kuun viimeinen päivä perinteisessä kinkkukisassa. Sarjojen voittajille palkintoina kinkut ja lisäksi arvonnassa yksi kinkku. Ilmoittautukaahan mukaan kisoihin!

Torstaina 28.9.2017 talkoillaan taas. Ohjelmassa on väylän 12 vasemman sivustan raivaus. Tuttuun tapaan kokoontuminen Ketunpesälle klo 9.30, päiväkahvit kioskilla ja lounas klubilla klo 13.30. Muistattehan myös greenien talvisuojaustalkoot lokakuun 11. ja 12. päivä. Tervetuloa mukaan!

Ensi viikolla kentällä tehdään ainoastaan normaalit ylläpitotyöt, suurempia syys- tai korjaustöitä ei tehdä.

Nauttikaahan syysgolfista!