Viheriöiden syväilmastus on aloitettu tänään maanantaina 9.10.2017. Maanantain aikana saadaan ilmastettua noin puolet viheriöistä ja loput huomiseen iltapäivään mennessä. Liput ja kupit on poistettu viheriöiltä, mutta pelata voi edelleen. Reiän paikat on merkattu oranssilla noin metrin mittaisella muovisella tolpalla. Keskiviikkona aloitetaan greenien suojaaminen talven varalle, joten tiistai 10.10.2017 jää kauden viimeiseksi pelipäiväksi.

Keskiviikkona ja torstaina 11. & 12.10. asennamme siis kaikille viheriöille talvisuojaukset, eli kuplamuovi-aumamuovi yhdistelmän. Toivotamme kaikki mukaan talkoisiin levittämään muoveja. Keskiviikkona talkoot aloitetaan klo 9.30 Ketunpesällä, eli huoltorakennuksellamme, päiväkahvit tarjoillaan klo 11.30 ja lounas klubilla klo 13.30. Torstaina aikataulu on muuten sama, mutta aloitamme jo klo 9.00. Toivomme talkoisiin runsasta osanottoa, jotta saamme kaikki muovit kunnialla paikoilleen ja autamme näin viheriöitä parempaan talvehtimiseen. Talvisuojausta kokeiltiin viime vuonna muutamille greeneille ja tulokset olivat erittäin hyviä.

Muutama rulla kuplamuovia odottaa levittämistä viheriöille.

Klubi on avoinna torstaihin 12.10. saakka. Kauden löytötavarat (lähinnä mailansuojuksia) ovat esillä alakerran aulassa, hakekaa pois omanne. Mikäli olette vuokranneet bägikaappia, ilmoittakaa caddiemastereille jatkatteko kaapin vuokraa myös ensi kaudelle.

Tervetuloa laittamaan kausi ja kenttä pakettiin!