Kiitos kuluneesta kaudesta!

Kiitämme lämpimästi kaikkia pelaajia, niin omiamme kuin vieraita, kuluneesta kaudesta. Kausi 2017 oli hieno: kenttä oli erinomaisessa kunnossa, paremmassa kuin koskaan ennen, kierrosmäärät kasvoivat kesäkuukausina ja kilpailukierroksia oli reippaasti enemmän kuin edellisinä vuosina, alkeiskurssit olivat täynnä ja seuran jäsenmäärä kasvoi. Uudistimme kuluneen kauden aikana nimemme Joulupukin golfkentäksi ja seuraksi, mutta toisaalta palasimme myös takaisin juurillemme talvigolfkentän osalta. Facebook sivuillamme voitte palata niin kesän kuin talven tunnelmiin mm. valokuvien kautta (vaikka ette itse Facebookissa olisikaan).

Tavoitteenamme on päästä aloittamaan ensi kesäkausi hyvissä ajoin ja hienossa kunnossa olevalla kentällä. Sitä varten olemme mahtavien talkoolaistemme kanssa levittäneet tällä viikolla kaikille greeneille talvisuojausmuovit. Muoveja testattiin muutamille greeneille jo viime vuonna. Tulosten ollessa erittäin hyviä, päätettiin suojaus tehdä tänä vuonna kaikille greeneille. Kausi ja kenttä on siis kirjaimellisesti laitettu pakettiin. Iso kiitos talvisuojaustalkoissa kaksi päivää ahertaneille talkoolaisille! Kaksi päivää ja 20 suojattua greeniä – tulokset pääsemme näkemään ensi keväänä.

Kenttä on siis suljettu, samoin range. Caddiemaster palvelee teitä taas seuraavan kauden alettua, eli keväällä talvigolfin merkeissä. Siihen asti, olkaa tarvittaessa suoraan yhteydessä toimitus / toiminnanjohtajaan: Pia Lillberg, pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi tai 040 13 54321.

Ja muistakaahan ilmoittautua mukaan 28.10.2017 vietettävään kauden päätösjuhlaanLuvassa mm. golfaiheista komiikkaa!