Lihaskuntoa ja kehonhuoltoa golfareille

Tervetuloa mukaan jumppaamaan ja huoltamaan keho kuntoon talven aikana ensi kesän golfkautta varten. Seura tarjoaa jäsenilleen erittäin edulliseen hintaan nimenomaan golfareille suunniteltua ohjattua liikuntaa, niin kehonhuollon kuin lihaskunnon osalta talvikaudella 30.10.2017-30.4.2018. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, naiset ja miehet junnuista senioreihin.

Maanantaisin klo 19.30-20.15 – Golfarin lihaskunto

• Lyseonpuiston lukion salissa
  • Nostetaan sykettä ja kohotetaan lihaskestävyyttä
  • Golfarille: pelikestävyys ja lajinomainen toimintakyky kehittyy

Maanantaisin klo 20.20-21.00 – Golfarin kehonhuolto

• Lyseonpuiston lukion salissa
  • Huolletaan lihaksia ja lihaskalvoja
  • Golfarille: kehitetään kehon ja mielen tasapainoa ja ehkäistään loukkaantumisia

Lauantaisin klo 9.00-10.00 – +50 kuntojumppa

• Saa tulla nuoremmatkin!
  • Ounasvaaran koulun salissa
  • Kehitetään kehonhallintaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja lihaskestävyyttä
  • Golfarille: turvallinen ja yksilön tason mukainen harjoittelu parantaa suorituksia

Lauantaisin klo 10.00-11.00 – Golfarin kehonhuolto

• Ounasvaaran koulun salissa
  • Huolletaan lihaksia ja lihaskalvoja

Osallistumismaksu Santa Claus Golf Club ry:n jäsenille 5€ / kerta tai 30€ / kausi. Kausimaksulla voit osallistua vaikka jokaiselle tunnille kauden aikana. Tunnit on suunniteltu niin, että ensimmäisenä on aina reippaampi tunti, jonka jälkeen kehonhuolto, joten voit ottaa osaa myös molempiin. Maksu suoritetaan käteisellä tunnin alussa. Jos haluat maksaa liikuntakorteilla tai seteleillä, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan: pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi tai 040 13 54321.

Ohjaajina toimivat kentältä tutut Suvi Ylipuranen ja Asko Hirvisalo. Suvi on hoitanut viime kesästä lähtien kenttäämme ja laittaa nyt kentän lisäksi myös teidät kuntoon ensi kautta varten. Nuoresta iästään huolimatta Suvilla on pitkä historia kentänhoitajana, mutta myös vapaapalokunnassa ja liikunnanohjaajana. Toisena ohjaajana toimii pitkän linjan golfari ja vielä pidemmän linjan liikunnanohjaaja Asko. Taustansa vuoksi Asko ymmärtää hyvin golfarin kehonhuollon tarpeet.

Tervetuloa mukaan kehittämään lihaskuntoa ja kehon hyvinvointia sekä luomaan paremmat edellytykset golfkaudelle 2018!