Terveiset seuran syyskokouksesta

Santa Claus Golf Club ry:n syyskokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset syyskokouksen asiat, kuten kuluneen vuoden katsaus, tulevan vuoden toimintasuunnitelmat sekä hallituksen jäsenten valinnat. Ennen kokousta Aarni Nordqvist Golfliitosta esitteli osallistujille Pelaaja Ensin kyselyn tulokset. Pelaaja Ensin kyselyllä mitataan asiakastyytyväisyyttä Suomen Golfkentillä niin omien jäsenten, vierailijoiden kuin uusien jäsenten osalta. Aarni esitteli siis omien asiakkaidemme ja jäsentemme antaman palautteen sekä vertailun muihin kenttiin. Kokonaisuudessaan tulokset ovat erinomaisia.

Kauden aikana toteutetussa Pelaaja ensin kyselyssä jäsenemme, niin osakkaat, pelioikeutetut kuin muutkin, antoivat meille selkeästi korkeammat arvosanat kaikilla mittareilla (pro toimintaa lukuunottamatta), verrattuna vuoteen 2015. Palvelutekijöistä kyselyssä arvioitiin: kenttä, sosiaalinen ympäristö, ravintola, klubitalo, harjoitusalueet, proshop, johto ja tiedotus, hinnat ja tuotteet sekä pro-opettaja. Yhteensä edellä mainittuja palvelutekijöitä arvioitiin 54 eri mittarilla, joista kaikkien arvosanat nousivat, pro-toiminnan 5 arviointikriteeriä lukuun ottamatta. Ja vaikka protoiminnan arvosanat tippuivat vuodesta 2015, olivat ne silti suunnilleen samalla tasolla, kuin keskiarvo Pohjois-Suomen ja Pohjanmaan kentillä. Kentän osalta kaikki arviot (viheriöt, bunkkerit, lyöntipaikat, väylät, karheikot jne.) ylittävät selkeästi Pohjois-Suomen ja Pohjanmaan kenttien keskiarvot, samoin sosiaalisen ympäristön, ravintolapalveluiden sekä johtamisen ja tiedottamisen arviot. Kehitettävää kyselyn tuloksien mukaan on klubin pukeutumis- ja suihkutiloissa, harjoitusalueen lähipelialueessa sekä hinnoittelussa. Tarkemmin kyselyn tuloksiin voitte tutustua tästä.

Seuran syyskokouksessa:

• esiteltiin kuluneen vuoden toiminta ja suunnitelma tulevalle vuodelle
  • jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan: aikuiset 100€, junnut 50€, liittymismaksu 0€
  • seuran puheenjohtajana jatkaa Kirsti Saviaro
  • hallituksessa jatkavat Hannu Miettinen, Kari Plosila, Ismo Lahtela, Lauri Kemppainen, Heidi Puranen, Sirpa Torvinen ja Eetu Pussinen, sekä kapteenit Pekka Neitola ja Satu Lämsä
  • tilintarkastajina jatkavat Jaakko Saranki ja Jukka Anttila (varatilintarkastaja)