Santa’s Snow Golf Classic 17.-18.3.2018

Talvigolfkauden pääkilpailu Santa’s Snow Golf Classic pelataan tulevana viikonloppuna 17.-18.3.2018. Keväthangilla Ounasvaaran golfpuistossa kaksipäiväisessä kilpailussa pelataan sekä lauantaina että sunnuntaina 2 x 9 R (HCP lyöntipeli). Sarjoina ovat yleiset miehet ja naiset sekä seniori miehet (55). Yksilökilpailun lisäksi lauantaina kisataan 4 hengen joukkuekisa. Joukkuekisaan voitte halutessanne ilmoittaa oman joukkueenne, muutoin joukkueet arvotaan niin, että lähtö = joukkue. Joukkuekisan palkinnot jaetaan lauantain illanvietossa klubilla.

Ilmoittautumiset joko NexGolfissa tai caddiemasterille (0200 30200 tai caddiemaster@santaclausgolfclub.fi) torstaihin 15.3.2018 klo 18 mennessä. Kilpailumaksu, pelioikeudellisilta 30€, muilta 70€, sisältää kaksipäiväisen kilpailun lisäksi purtavaa lauantaina kisan yhteydessä, lauantain illanvieton joukkuekilpailun palkinnonjakoineen klubilla sekä lounaan sunnuntaina kisan jälkeen. Ilmoittautua voi myös pelkästään lauantain illanviettoon ja mukaan ovat tervetulleita myös avecit. Illanvieton osallistumismaksu kisaan osallistumattomille 20€. Lisätietoja kutsussa.

Perinteisen talvigolfin lisäksi Santa’s Snow Golf Classic kisan osallistujat voivat halutessaan osallistua samalla osallistumismaksulla myös ennen varsinaista kilpailua pelattavaan Santa’s Snow Speed Golf kisaan, jossa pelataan 9 R juosten. Lyöntien lisäksi tässä pelimuodossa mitataan siis myös aikaa. Perinteisestä golfista poiketen Speedgolf kisassa pelaajat kiertävät kenttää yhden hengen ryhmissä. Speedgolf Finlandin Mikko Rantasen mukaan kisoja ei ole aiemmin pelattu talvigolfkentällä. Ilmoittautukaahan rohkeasti mukaan kokeilemaan lajia! Speedgolfin lisätiedot ja ilmoittautumiset.