Kevät alkaa pelireissuilla

Perinteiset kevään pelireissut, niin leidien, miesten kuin senioreidenkin, ovat taas ajankohtaisia. Touko- ja kesäkuun pelireissulla suunnataan niin Ruotsiin, Kalajoelle, kuin Paltamoon. Ilmoittautukaahan mukaan reissuille!

SENIOREIDEN PELIMATKA KALAJOELLE

Senioreiden perinteisen kevään pelimatkan kohde on Kalajoki toukokuussa 14.-16.5.2018. Ensimmäinen pelipäivänä harjoitellaan ja toisena kisaillaan “tosissaan” kevään mestaruudesta. Majoittuminen Kalajoen Kylpylähotelli Sanissa, jossa majoitukseen kuuluu aamiainen sekä kylpylän, uimahallin ja kuntoiluhuoneen käyttö: 62€ / hlö / vrk / kahden hengen huoneessa ja 100€ / hlö / vrk / yhden hengen huoneessa. Green Feet ostettavissa hotellilta hintaan 20€ / kpl. Ilmoittautumiset nopeasti, kuitenkin viimeistään 11.5.2018 mennessä, oheisen linkin kautta: https://goo.gl/forms/Au7kiNpzl3LTaB9A2. Lisätiedot: Kyösti Ylinenpää, p. 040 580 1638, e-mail. kyosti.ylinenpaa@pp.inet.fi.

MIESTEN PELIMATKA PALTAMOON

Miesten perinteinen golfviikonloppu järjestetään 1-3.6.2018 Paltamossa. Majoitus kahdessa 8 hengen mökissä perjantaista sunnuntaihin. Ensimmäinen pelikierros jo perjantaina iltapäivällä, mikäli ehtii ajoissa paikalle. Lauantaina ja sunnuntaina päivägreenfee. Aamiainen ja ruokailu pelin jälkeen lauantainaa ja sunnuntaina. Jos mukana on 16 henkilöä, hinta on 170€ / hlö + matkakustannukset autokunnittain. Paltamo Open päättyy juuri 1.6. iltapäivällä, eli pelaamaan ei pääse aiemmin, mutta kun pääsee, niin kenttä onkin huippukunnossa! Mukaan mahtuu siis 16 henkilöä, nopeat syövät hitaat! Ilmoittautuminen ”C” Pekka Neitola p. 0400 131 600 tai sähköpostiin pekkajneitola@gmail.com.

LEIDIEN PELIMATKA LUULEOON

Santa Claus Golf Clubin leidit lähtevät kesäkuussa yhteiselle pelimatkalle Luuleoon 8.-10.6.2018. Omakustanteisella pelireissulla golfia pelataan Bodens Golfklubilla lauantaina 9.6. (GF 30€) sekä Luleå Golfklubilla sunnuntaina 10.6. (GF 33€). Majoittuminen hotelli Elitessä 2hh:ssa 75€ / huone / yö. Lauantaina istutaan alas yhteiselle illalliselle. Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 23.5.2018 klo 18 mennessä ladykapteeni Satu Lämsälle sähköpostilla satu.annikki@icloud.com tai kännykkäviestillä p. 040 571 5565.