Perjantaina 15.6.2018 avataan väylien 3, 7, 10, 12, 13, 14 ja 15 viheriöt. Loput viheriöistä avataan ensi viikolla. Viheriöiden kylvötulos ei ikävä kyllä ollut edelleenkään täydellinen, sillä keli kylmeni juuri kylvöjen itämisvaiheessa ja itäminen keskeytyi. Paikkokylvöjä viheriöille tehdään viikoittain. Kelin lämmetessä joudumme sadettamaan viheriöitä myös päivällä, mistä saattaa aiheutua pieniä viivästyksiä pelille. Sadetukset ovat nopeita, parin minuutin mittaisia.

Leikkuukorkeudet

• Viheriöt vanhalla puolella 5mm
  • Viheriöt uudella puolella 6mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 9mm
  • Väylät 14mm
  • Esikarheikot 25mm
  • Karheikot 50mm

Tällä viikolla vietetään kansallista golfviikkoa, mikä näkyy myös Santa Claus Golfissa. Viikon aikana on tapahtumia niin golfareille kuin lajia vielä harrastamattomille.

• Torstaina 14.6.2018
    • Kaikille avoin ja maksuton Perheet pelaa – tutustuminen golfiin, frisbeegolfiin ja keilaukseen Ounasvaaran Golfpuistossa klo 14-17. Ei ennakkoilmoittautumista, tule ja kokeile!
    • Klubin parkkipaikalla tapahtuman ajan peräkonttikirppis. Tervetuloa myymään ja ostamaan!
    • Golfarin kehonhuolto / puistojumppa klo 16-17. Osallistumismaksu 5€. Voit ottaa omat mailat mukaan tai käyttää talon mailoja.
  • Perjantaina 15.6.2018
    • Junnugolfkoulu 10-13 vuotiaille klo 14.45-16.45. Osallistumismaksu koko kesältä vain 50€ ja mukaan voi tulla missä vaiheessa kesää vain!
    • Golfin alkeiskurssi alkaa perjantaina klo 17.30 ja jatkuu lauantaina. Ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme.
  • Lauantaina 16.6.2018
    • Kauden avauskisa pelataan parikisana lauantaina 16.6. Mukaan ehditte ilmoittautua vielä torstaihin 14.6.2018 klo 18 mennessä. Lisätietoja kutsussa. Jos olette paria vailla, ilmoittautukaa caddiemasterille. Caddiet auttavat parin löytömisessä. Kisan aikaan pyritään välttämään sadetusta 🙂
  • Sunnuntaina 17.6.2018
    • Naisten golfpäivä klo 10 alkaen. Seuran naiset voivat tuoda ystävänsä kokeilemaan lajia ensin Timon opastuksella harjoitusalueella ja leikkimielisessä 9 reiän kisassa. Päivän ohjelma lounaan hinnalla, 10 € / henkilö. Tuokaahan siis kaverinne kentälle! Lisätietoja kutsussa.
    • Perheet pelaa – maksuton ja kaikille avoin golfiin tutustuminen klo 12-14. Ei ennakkoilmoittautumista, tule ja kokeile golfia!

Klubin aukioloajat pidentyvät lauantaina 16.6. Loppukuun palvelemme teitä päivittäin klo 8-19.

Tervetuloa!