Tänään avataan pelille loputkin viheriöt. Nyt avatuilla viheriöillä uudet kylvökset ovat vasta noin viikon ikäisiä ja näin ollen erittäin hentoja. Muistakaa siis kävellä viheriöillä varovasti ja välttäkää ”laahustamista”.

Alkuviikon kuivien säiden johdosta pääsimme tekemään viheriöille pystyleikkuita. Pystyleikkuu nostaa heinän pystyyn ja katkoo vaakasuuntaista kasvustoa. Jatkamme pystyleikkuita olosuhteiden salliessa ensi viikon alkupuolella. Tänään viheriöille tehdään käsityönä pintailmastus, paikkokylvö ja kevyt hiekoitus. Näiden toimenpiteiden vuoksi viheriöillä on huomenna leikkuuvapaa päivä.

Lämpöä toivottaisiin edelleen kipeästi. Tällä viikolla viheriöt ovat ottaneet kohtalaisen lämpimien säiden avulla pienen harppauksen eteenpäin. Ikävä kyllä loppuviikon sääennuste näyttää taas erittäin viileää ilmaa, joten viheriöiden kehitys pysähtynee taas viileän jakson ajaksi.

Leikkuukorkeudet:

• Viheriöt (vanha puoli 3,5mm)
  • Viheriöt (uusi puoli 4,5mm)
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 8mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 25mm
  • Karheikot 50mm

Loppuviikosta kentällä on kunnon kilpailukimara. Perjantaina 29.6. pelataan kesän ensimmäinen vasta-alkaneiden kisa, johon ovat tervetulleita kaikki yli 30 tasoituksella pelaavat. 9 reiän kisa on maksuton vasta-alkaneiden harjoitusryhmissä oleville, muille osallistumismaksu on 5€. Perjantaina pelataan myös 9 reikäinen junnukisa. Lauantaina päivä avataan naisten Pentik Openilla, jonka jälkeen kentän valtaavat frisbeegolfarit, jotka pelaavat läpi yön. Sunnuntaina miehet aloittavat aamulla K-Raudan miesten kisassa ja maanantaina kisailua jatketaan Perämeri Tourin Rovaniemen osakilpailulla. Reikäpelimestaruuksista pelataan heinä-elokuussa, ilmoittautuminen päättyy torstaina 28.6.2018. Ilmoittautukaahan mukaan kisoihin!

Seuran jäsenille on tarjolla chippi ja lähestymislyönti harjoitukset torstaina 28.6.2018 klo 16-17. Osallistumismaksu 10€. Ilmoittaudu mukaan caddiemasterille: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi tai 0200 30200.

Klubi on avoinna 1.7. alkaen päivittäin klo 8-20.

Tervetuloa!