Viheriöille on tänään maanantaina tehty käsityönä kevyt hiekoitus. Samalla uusien viheriöiden leikkuukorkeutta laskettiin. Kaikki viheriöt, sekä vanhalla että uudella puolella, on nyt leikattu 3mm. Viime viikon olosuhteet olivat suotuisat viheriöiden kehitykselle ja viheriöt menivätkin kohtalaisen hyvin eteenpäin. Tällä viikolla olosuhteet näyttäisivät olevan erittäin hyvät, joten viheriöiden kehitys jatkunee vieläkin nopeampana ja parempana.

Alkuviikosta kaikkia kentän alueita leikataan myös keskellä päivää, jotta kenttä saadaan täysin puhtaaksi leikkuujätteestä ennen keskiviikkona tapahtuvaa Guinnessin maailmanennätysyritystä. Keskiviikkoaamuna ennen Guinnessin maailmanennätysyritystä viheriöt leikataan tuplana ja jyrätään heti perään. Myös väylät, lyöntipaikat, lähestymisalueet ja esikarheikot leikataan kahteen kertaan keskiviikkoaamuna olosuhteiden salliessa.

Kenttä on siis Guinnessin maailmanennätysyrityksen ajan kiinni muilta pelaajilta keskiviikkoaamusta 11.7.2018 alkaen. Toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi seuraamaan haasteen etenemistä. Avajaisseremoniaa vietetään keskiviikkona 11.7.2018 klo 11.30 alkaen. Itse haaste alkaa Yashinobu Tsukadan osalta klo 12.00 ja Mina Nakayamalla klo 12.15. Klubi on avoinna koko haasteen ajan, eli vuorokauden ympäri. Joulupukki toivottaa pelaajat tervetulleiksi haasteen lopettajaisseremoniassa torstaina 12.7.2018 klo 12.45.

Guinnessin haasteen jälkeen torstaina kentän valtaavat seniorit, senioreiden heinäkuun kuukausikilpailun merkeissä. Kenttä on suljettuna Guinnessin haasteen ja senioreiden kilpailun välissä kentänhoidon toimenpiteitä varten. Guinnessin haasteessa tavoitteena on kiertää kenttä tunnissa. Kahden erillisen ryhmän kiertäessä kenttää tällä tahdilla, ei kenttähenkilöstö ehdi väliin. Lauantaina pelataan perinteinen Kapteenin kannu. Ilmoittautukaahan mukaan! Jos olette paria vailla, olkaa yhteydessä caddiemasteriin, niin etsimme teille kisakaverin.

Torstaina 12.7.2018 klo 16-17 Suvi ohjaa taas golfarin kehonhuoltoa ulkona kentällä. Kelit näyttävät erinomaiselta, eli tervetuloa mukaan. Osallistumismaksu 5€.

Leikkuukorkeudet:

• Viheriöt 3mm