Viheriöille tehdään maanantai-iltana rakeinen lannoitus ja kalkitus. Lannoituksen ja kalkituksen perään viheriöitä sadetetaan välittömästi 10 minuutin ajan. Lannoituksen ja kalkituksen vuoksi viheriöillä on huomenna tiistaina leikkuuvapaa päivä. Keskiviikkona ja torstaina viheriöitä pystyleikataan useampaan kertaan. Perjantaiaamuna viheriöt jyrätään heti leikkuun jälkeen.

Sääennusteen mukaan tämä viikko on erittäin lämmin, mikä tarkoittaa runsaita kentän sadetuksia. Väylien sadetukset lähtevät käyntiin aina klo 18.00 ja viimeisenä sadetusohjelmassa olevien lyöntipaikkojen sadetukset päättyvät vasta aamulla klo 6.00. Vettä kenttä saa tällä ohjelmalla 12 tunnin aikana noin 1,3 miljoonaa litraa.

Torstaina 19.7.2018 klo 16-17 seuran jäsenille järjestetään Timon ohjaama tunti: Bunkkeri ja muut erikoispaikat. Osallistumismaksu 10€. Seuraavalla viikolla vuorossa putti. Ilmoittautukaahan mukaan caddiemasterille: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi tai 0200 30200.

Lauantaina 21.7.2018 pelataan perinteinen Brillet Oliver’s Corner Open. Mahtavan kisan lisäksi luvassa tuttuun tapaan illanvietto ja palkintojenjako Oliver’s Cornerissa klo 19.30 alkaen. Ruokailun ja ohjelman sisältävä iltajuhla on avoin kaikille golfareille; kilpailijoille se kuuluu kisamaksuun, muut voivat ostaa lipun (15€) caddiemasteriltä. Ilmoittautukaahan mukaan, palkinnot ovat perinteisesti erinomaiset! Lisätietodot kutsussa.

Leikkuukorkeudet:

• Viheriöt 3mm