Viikkotiedote vk 30

Viikkotiedote vk 30

Maanantaina viheriöillä on märkyydestä johtuen leikkuuvapaa päivä. Alkuviikosta joudumme viikonlopun reilujen sateiden johdosta jättämään myös muiden alueiden leikkuita tekemättä. Kenttää leikataan normaalisti, heti kun se kuivuu leikattavaan kuntoon. Tiistaista alkaen sääennuste näyttää taas varsin kesäiseltä, joten kentän osalta päästään todennäköisesti normaaliin hoitorytmiin viimeistään keskiviikkona. Märkyyden vuoksi joudumme rajoittamaan myös golfautojen käyttöä.

Perjantaina viheriöt jyrätään heti leikkuun jälkeen.

Perjantaina 27.7. kisataan Kuninkuusravit Golf, jossa palkintona mm. lippuja raveihin. Tarkemmat tiedot kutsussa. Muutoin viikonloppu onkin kisavapaa.

Leikkuukorkeudet:

  • Viheriöt 2,75mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7,5mm
  • Väylät 9,5mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Oikein hauskaa golfviikkoa!