Viikkotiedote vk 31

Viikkotiedote vk 31

Viheriöt lannoitetaan tiistai-iltana, jonka jälkeen niitä sadetetaan välittömästi 10 minuutin ajan. Keskiviikkona viheriöillä on leikkuuvapaa päivä. Tällöin huollamme viheriöleikkurin. Perjantaiaamuna viheriöt jyrätään heti leikkuun perään.

Väylät, lähestymisalueet ja lyöntipaikat lannoitetaan tiistai yönä ja keskiviikkoaamuna. Lannoituksen jälkeen sadetus välittömästi noin 10 minuutin ajan. Väylillä on tällä viikolla ohjelmassa viiltoilmastus, joka on toimenpiteenä erittäin hidas. Annetaan siis väylien ilmastajalle työrauha, eikä koskaan lyödä palloa kohti työkonetta. Väylien ilmastaja antaa sopivassa paikassa tilaa lyödä.

Leikkuukorkeudet ennallaan:

  • Viheriöt 2,75mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7,5mm
  • Väylät 9,5mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Elokuun kisakalenterin avaa aloittelijoiden 9 reiän kisa, joka pelataan vasta-alkaneiden harjoitusryhmien perjantain pelikierroksen yhteydessä 3.8. Kisaan ovat tervetulleita myös muut yli 30 tasoituksella pelaavat. Osallistumismaksu muilta kuin vasta-alkaneiden ryhmäläisiltä 5€. Tällä kertaa vuorossa klubiysi. Lauantaina 5.8. kisataan yhdessä kauden suosituimmista kisoista, Honda Openissa. Ilmoittautukaahan mukaan torstaihin 2.8.2018 klo 18 mennessä. Sarjojen parhaat pääsevät syyskuussa pelattavaan finaaliin Sea Golf Rönnäsiin ja sieltä parhaat palkintomatkalle Turkin Belekiin.

Oikein hauskaa golfviikkoa!