Viikkotiedote vk 32

Viikkotiedote vk 32

Torstai-iltana kentällä riehunut ukkonen on hajottanut kentän sadetusjärjestelmän täysin. Tällä hetkellä yksikään kentän 450 sadettimesta ei toimi. Tämä viikko siis korjaillaan sadetusjärjestelmää. Vettä on onneksi saatu viimeisen viikon aikana noin 70mm, joten sadetukselle ei ole tarvetta aivan hetkeen.

Viheriöt jyrätään perjantaiaamuna heti leikkuun perään.

Leikkuukorkeudet ennallaan:

  • Viheriöt 2,75mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7,5mm
  • Väylät 9,5mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Viikonloppuna kisataan yhdessä kauden pääkilpailuista, Rovaniemi Openissa. Kaksipäiväinen Rovaniemi Open pelataan lauantaina ja sunnuntaina 11.-12.8.2018. Kilpailun sponsoreina toimivat Lapland Hotels ja Wetteri, joten tarjoilut ja palkinnot ovat erinomaiset. Lauantaina kisatarjoiluista nautitaan kioskilla ja sunnuntaina klubilla. Sarjoina ovat: miehet HCP lyöntipeli, miehet pistebogey ja naiset pistebogey. Ilmoittautukaahan mukaan! Tarkemmat tiedot kutsusssa.

Torstaina puolestaan pelataan Santa Claus Golfin senioreiden elokuun kuukausikilpailu. Tarkemmat tiedot kisasta kutsussa.

Hauskaa golfviikkoa!