Viheriöitä kylvetään tiistaina sekä koneellisesti että käsityönä. Heinän kasvu on viilenevien kelien ja pidempien öiden johdosta hidastunut merkittävästi, mistä johtuen viheriöt saavat jatkossa 1-2 leikkuuvapaata päivää viikossa. Toivotaan tälle viikolle kuivia kelejä, jotta kentän virittäminen parhaaseen mahdolliseen kuntoon seuranmestaruuskilpailuihin on mahdollista. Perjantaiaamuna viheriöt jyrätään heti leikkuun perään.

Leikkuukorkeudet ennallaan:

• Viheriöt 2,75mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7,5mm
  • Väylät 9,5mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Torstaina talkoillaan klo 9.00 alkaen. Tällä kertaa vuorossa on väylän 17 lammen reunojen siimaus ja putsaus. Talo tarjoaa talkoolaisille päiväkahvit ja ruuan. Omia työvälineitä voi mieluusti ottaa matkaan. Mukaan saa tulla ilman välineitäkin ja tekemistä löytyy vaikkei siimausta haluaisikaan tehdä, tervetuloa!

Loppuviikosta kisaillaan seuranmestaruuksista. Yleiset miehet aloittavat kisat jo perjantaina, muut lauantaina. Mukana on yleisten (M, N), juniori ja seniori sarjojen (M50, M60, M70 & N50, N60) lisäksi myös klubisarjat tasoituksella 15-54 pelaaville naisille ja miehille (suurin annettava tasoitus 36). Kaikki siis rohkeasti mukaan! Ilmoittautumiset 16.8.2018 mennessä. Lisätiedot kutsussa.

Hauskaa golfviikkoa!