Uudet seuranmestarit ratkottu

Viikonloppuna pelattiin Santa Claus Golf Clubin seuranmestaruuksista erinomaisissa golfkeleissä. Miesten yleisen sarjan pelaajat aloittivat urakkansa jo perjantaina hieman tuulisemmassa säässä. Ensimmäisen päivän jälkeen johdossa ollut viime vuoden voittaja Mika Törmänen joutui ikävä kyllä keskeyttämään kisat. Voittoon pelasi kaikkina päivinä kärkikolmikossa ollut Ville Alenius. Toiseksi nousi tasaista tulosta tehnyt viime vuoden kolmonen Hannu Ylinenpää ja kolmanneksi Atte Alahäivälä.

Muissa sarjoissa mestaruuksista kisattiin lauantaina ja sunnuntaina. Miehet 50 sarjassa viime vuoden voittaja Markus Vitikka johti kisaa vielä ensimmäisen päivän jälkeen, mutta toisena päivänä ykkössijalle nousi Timo Torvinen. Miehet 60 sarjassa viime vuoden voittaja Pekka Hyvärinen vei voiton tänäkin vuonna, ylivoimaisesti. Miehet 70 sarjassa voiton vei Pertti Murtovaara.

Naisten 50 sarjassa seuran ladukapteeni Satu Lämsä vei voiton myös tänä vuonna. Naiset 60 sarjassa ylivoimaisen voiton vei Raija Lantto. Seuranmestaruuskisoissa ovat nyt vakiinnuttaneet paikkansa myös naisten ja miesten klubisarjat, joissa voiton veivät Markku Määttänen ja Katriina Ahonen.

Seuranmestaruuskisoissa nähtiin siis ylivoimaisia suorituksia, uusia voittajia ja viime vuoden voittojen uusintoja. Kolmeen kisapäivään mahtui myös monenmoista tapahtumaa, mm. väylän 18 sillalta klubin katon kautta toiselle puolella klubirakennusta päätynyt pelipallo, joka löysi talon yli tiensä takaisin viheriölle.

Kiitos osallistujille ja onnea voittajille!